Torsdag 15 Apr
Stockholm

Tobias Santelmann från serien "Exit" om den extrema snoppscenen

Tobias-Santelmann-i-Exit
Tobias Santelmann från serien Exit berättar om den extrema scenen. Foto: Vidar Ruud/TT Bild, Svt Play

Den norska tv-serien "Exit" har blivit en enorm succé och visas nu på Svt Play. En scen har redan blivit rejält omtalad. Vi pratar givetvis om den så kallade snoppscenen. Men är "den" verkligen äkta?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den norska serien “Exit” har gjort succé. Med en miljon streams under oktober är det den mest streamade serien någonsin på NRK i Norge. Nu visas “Exit” på Svt Play, och har redan blivit riktigt hyllad.

“Exit” är baserad på en intervju från 2017 med fyra norska finansmän i Oslo som berättade om det som är deras vardag. Enligt producenten Øystein Karlsen är serien 70 procent sann, skriver Nettavisen.no.

Exit
I den norska serien "Exit" får vi följa fyra finanskillars liv. Bildkälla: NRK/Svt Play

Droger, prostituerade och pengar

Förutom att göra affärer i den hårda finansvärlden så domineras deras liv av intriger, rosa skjortor, mängder av kokain, sprit, Viagra, prostituerade kvinnor, Champagne, otrohet, lyxvillor, sportbilar och en total avsaknad av moral.

I “Exit” gestaltas de fyra finansmännen Adam, William, Henrik och Jeppe av skådespelarna Simon J. Berger, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann och Jon Öigarden.

Simon J Berger och Tobias Santelmann
Simon J Berger som karaktären Adam och Tobias Santelmann som spelar Henrik. Bildkälla: NRK/Svt Play

Avslöjar sanningen om snopp-scenen

I de inledande minuterna av seriens första avsnitt så går det snabbt. Riktigt snabbt. Innan ens introt har börjat rulla så är nämligen karaktären Henrik, spelad av Santelmann, spritt språngande naken och hög som ett hus.

Dessutom med en minst sagt erigerad penis som förmodligen kommer få många att sätta fredagsvinet i halsen.

Tobias Santelmann
Den tyska skådespelaren Tobias Santelmann kastar av sig kläderna i "Exit". Nu berättar han sanningen om snopp-scenen. Här har vi censurerat bilden. Bildkälla: NRK/Svt Play

Enligt Nettavisen är det många tv-tittare som har spekulerat i huruvida det är skådespelarstjärnans riktiga penis eller inte. I en intervju med “Senkveld med Helene og Stian” så berättade Santelmann hur det verkligen ligger till...

"Har stånd tills vi tar av den"

Det är nämligen en gummisnopp som har satts på honom. En inte helt enkel procedur, ska det visa sig.

– Han (maskören, reds. anm) tar på sig en gummihandske. Jag tar av mig kläderna. Sen tar det en och en halv timme att fästa den så att den inte ska trilla av. Då har jag stånd tills vi tar av den igen. Jag kan inte kissa, jag måste gå runt med den. Jag kan inte sätta mig ner, inte ha på mig kläder. Så jag går runt naken under inspelningen, säger Santelmann i “Senkveld med Helene og Stian”, skriver Nettavisen.no.

Kommentera
Kopiera länk
Dela