Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Halloween-fail: Superstjärnornas mest hatade kostymer

- 31/10/2019, 14:56

Inför halloween brukar många superstjärnor slå på stora trumman med sina kostymer, men det är inte alltid som utstyrslarna går hem. Här är några av kändisarnas mest hatade halloween-kostymer:

Halloween är högtiden då det är fritt fram att klä ut sig, men inte till vad som helst, enligt många. Det har blivit tydligt genom åren. 

Här är fyra kändisar som har fått både en och två uppläxningar på grund av sina halloween-kostymer: 

Ahsley Tisdale

Ashley Tisdale
Bildkälla: Instagram/ashleytisdale

Sångaren och skådespelaren Ashely Tisdale klädde ut sig till en så kallad "sugar skull" till halloween 2016 – något som långt ifrån alla uppskattade. 

Sugar skulls är nämligen en del av den mexikanska traditionen "Dia de los Muertos", och många tyckte att det var fel av Ashley att klä ut sig till något som tillhör en annan kultur.

Scott Disick  

Scott Disick
Bildkälla: Instagram/letthelordbewithyou

Reality-stjärnan Scott Disick är inte främmande för att hamna i blåsvädret och Halloween är inget undantag. År 2014 klädde Disick ut sig till en Sheik, vilket är en slags arabisk ledare. 

Även här tolkade många det som att Disick approprierade en annan kultur med sin utklädnad. 

Heidi Klum

Heidi Klum
Bildkälla: Evan Agostini/AP

Supermodellen Heidi Klum brukar ofta hyllas för sina Halloween-kostymer, men år 2008 blev det enligt många en miss. 

Då klädde nämligen Klum ut sig till den hinduiska gudinnan Kali, något som många världsledare kritiserade henne för. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner
Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Sist ut är reality-stjärnan och sminkmogulen Kylie Jenner som bestämde sig för att klä ut sig till en Eskimo på halloween 2015. Detta enligt en bild hon la upp på Instagram. 

Bilden fick dock en hel del kritik och efter ett tag ändrade Jenner bildtexten och sa att hon var en "snö-prinsessa istället". Något som togs emot bättre. 

Läs även: 25 enkla och billiga halloweenoutfits till dig som är sent ute

Brukar du klä ut dig på halloween?