Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läkarnas besked efter Mello-Renaidas canceroperation: ”Kan ni fatta?”

- 07/11/2019, 11:02

Det var på Instagram som Mello-stjärnan Renaida Braun för några veckor sedan gick ut med det fruktansvärda beskedet att hon fått cancer. Några dagar senare opererades hon.

Renaida Braun, 22, blev hela Sveriges älskling när hon slog igenom i ”Idol” 2016 där hon fullkomligt knockade juryn under sin audition och slutade på en sjätteplats i tävlingen. 

Hon ställde två år senare upp i Melodifestivalen med låten ”All the feels” – en låt som hyllades av svenska folket. 

"Jag har cancer"

För någon månad sedan blev det väldigt tyst från sångfågeln på sociala medier. Men sedan bröt hon tystnaden och gick ut till sina följare med det tunga beskedet att hon har drabbats av cancer.

"Det var länge sen jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni", sa hon då med ett snabbt avslut på videon då tårarna kommer. 

Renaida Braun
Renaida Braun kom med ett glädjande besked på sin Instagram under onsdagen. Bildkälla: Instagram/renaida 

Opererades för cancer 

För några veckor sedan opererades Renaida för att få bort den elakartade cancertumören som satt i halsen.

Nu meddelar Renaida glädjebeskedet på sin Instagram – att cancern tack och lov är borta. 

Jaaaaaa, JAG BEHÖVER INTE STRÅLAS!!! Cancern hann inte spridas och läkarna tror att de fick bort allt”, skriver 22-åringen i inlägget. 

"Så glad och tacksam" 

Hon skriver även att hon inte behöver någon fortsatt vård för tillfället men att hon kommer gå på kontroller de kommande fem åren för att se så cancern inte kommit tillbaka. 

”Asså kan ni fatta? Så glad och tacksam, vilket jävla klimax. För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra!”, skriver Renaida. 

Renaida blir nu överöst med kärleksfulla kommentarer och det är ju verkligen så härligt att höra att hon mår bättre! 

Vill du läsa mer om Renaidas canceroperation kan du göra det här!