Lördag 17 Apr
Stockholm

Camilla Skalleberg om scenerna med Marcelo Peña: "Klipptes bort"

Camilla Skalleberg berättar om scenerna från Paradise Hotel som inte visats på tv. Produktionen har nämligen valt att klippa bort en hel del.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är få som egentligen kan föreställa sig hur det är att vara inlåst på ett lyxhotell, utan kontakt med omvärlden, ingen mobiltelefon, kameror överallt och en konstant oro över att behöva åka hem och förlora spelet.

Men årets deltagare har sannerligen levt livet till fullo inne i huset och flertalet rekord har slagits inne på hotellet. 

En av de som bidragit till årets PH-leverans är ingen mindre än Camilla Skalleberg

Camilla Skalleberg
Camilla är en av deltagarna som fått mest tv-tid. Bildkälla: Stella Pictures

Camilla fick snabbt känslor för Marcelo Peña och deras relation inne i huset har från tittarnas synvinkel endast handlat om att "Camilla springer efter Marcelo". Vilket enligt henne stämmer – delvis. 

– Det var ju mycket så. Och mycket i synk handlar ju om att de frågar mig om Marcelo och jag svarar, berättar Camilla i podden "I sanningens namn". 

Men det är vissa delar som hon anser uteblev. 

Marcelo och Camilla kom varandra väldigt nära inne på lyxhotellet. Bildkälla: Stella Pictures

– De scener där han är väldigt på mig och får mig att känna mig superspeciell har klippts bort. För jag hade inte varit så extremt på honom om det inte hade besvarats så klart, fortsätter hon. 

Camilla har under den senaste veckan mött mycket stöd från tittarna efter att ha hamnat i konflikt med de andra tjejerna. Detta så många tyckt att hon blev extra utsatt. 

– Det har ju varit helt fantastiskt att få så mycket kärlek. Men jag är god vän med alla tjejerna idag så jag tycker inte att folk ska skicka massa hat till dem. För allt är löst idag, säger hon. 

Lyssna på hela avsnittet här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela