Camilla Skalleberg om scenerna med Marcelo Peña: "Klipptes bort"

Camilla Skalleberg berättar om scenerna från Paradise Hotel som inte visats på tv. Produktionen har nämligen valt att klippa bort en hel del.


Det är få som egentligen kan föreställa sig hur det är att vara inlåst på ett lyxhotell, utan kontakt med omvärlden, ingen mobiltelefon, kameror överallt och en konstant oro över att behöva åka hem och förlora spelet.

Men årets deltagare har sannerligen levt livet till fullo inne i huset och flertalet rekord har slagits inne på hotellet. 

En av de som bidragit till årets PH-leverans är ingen mindre än Camilla Skalleberg

Camilla är en av deltagarna som fått mest tv-tid. Bildkälla: Stella Pictures

Camilla fick snabbt känslor för Marcelo Peña och deras relation inne i huset har från tittarnas synvinkel endast handlat om att "Camilla springer efter Marcelo". Vilket enligt henne stämmer – delvis. 

– Det var ju mycket så. Och mycket i synk handlar ju om att de frågar mig om Marcelo och jag svarar, berättar Camilla i podden "I sanningens namn". 

Men det är vissa delar som hon anser uteblev. 

Marcelo och Camilla kom varandra väldigt nära inne på lyxhotellet. Bildkälla: Stella Pictures

– De scener där han är väldigt på mig och får mig att känna mig superspeciell har klippts bort. För jag hade inte varit så extremt på honom om det inte hade besvarats så klart, fortsätter hon. 

Camilla har under den senaste veckan mött mycket stöd från tittarna efter att ha hamnat i konflikt med de andra tjejerna. Detta så många tyckt att hon blev extra utsatt. 

– Det har ju varit helt fantastiskt att få så mycket kärlek. Men jag är god vän med alla tjejerna idag så jag tycker inte att folk ska skicka massa hat till dem. För allt är löst idag, säger hon. 

Lyssna på hela avsnittet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.