Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips första ord om nya hemmet: "Blir i stan"

- 12/11/2019, 10:46

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip har sålt sin mångmiljonvilla på Lidingö. Nu avslöjar hon mer om framtidsplanerna när det kommer till det nya hemmet.

Efter att det började storma kring entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, så har hon fått ta många tuffa beslut. Hon har bland annat fått lägga ner bolag, sparka en stor del av sina anställda och även det så kallade "hemmateamet" med städare, privat kock och barnflicka har fått sluta.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip letar nytt boende. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Isabella tvingades även att sälja sin 30-miljoners villa på Lidingö. Där hann hon bo i ett knappt år. I en intervju med Expressen ville inte Isabella berätta vad hon fick för huset, men i sin blogg avslöjar hon nu en del detaljer om framtiden.

I kommentarsfältet är hennes läsare nyfikna på vad som händer med bostadssituationen för Isabella och hennes två barn Sally och Gillis som hon har varannan vecka.

Isabella Löwengrips villa
Isabella Löwengrips villa på Lidingö. Bildkälla: Instagram/wredefastighetsmakleri

Under gårdagen valde Isabella att svara på fansens frågor, och hon avslöjade då att hon kommer att bo kvar i huset till våren 2020.

"Jag har lite flexibelt med nya ägarna gällande datum men beror lite på kring när vi hittar något att flyta till", skriver Isabella.

På frågan om hon har hittat något nytt boende svarar Isabella att hon fortfarande letar men att det kommer bli i stan.