Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graafs hemliga knep: ”Män är jäkla lättlurade”

- 12/11/2019, 14:51

Magdalena Graaf omges av många män i sitt liv. För att få dem att göra som hon vill använder hon sig av ett hemligt knep – och knepet funkar eftersom män har en ”mindre utvecklad hjärna".

Systrarna Magdalena, 43, och Hannah Graaf41, slog  igenom som popartister på 90-talet. Sedan dess har de befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt. 

Nu är de aktuella med en alldeles egen reality-serie där vi får följa systrarna i deras vardagsliv. 

Sedan år 2010 har Magdalena Graaf varit tillsammans med Filip Larsson, 45. Paret bor tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm, och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie. 

Sedan det tidigare äktenskapet med Magnus Hedman har Magdalena Graaf sönerna Tristan, 15, och Lancelot, 19. 

Magdalenas hemliga knep 

Magdalena är alltså omgiven av en hel drös med män. Och för att få dem att göra som hon vill har hon ett hemligt knep – nämligen att anordna tävlingar. 

I kvällens avsnitt av TV3:s Systrarna Graaf har Magdalena köpt en studsmatta till barnen. Hon litar inte riktigt på att maken Filip kommer lyckas bygga ihop den så hon involverar deras poolkille i bygget. 

"Precis som med hundar"

För att sporra dem tar hon till det hemliga knepet och gör det hela till en tävling mellan männen. 

– Män får man att jobba genom att utmana dem i tävlingar, berömma dem väldigt mycket, precis som med hundar, säger Magdalena Graaf. 

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf och Filip Larsson har varit tillsammans sedan 2010. Bildkälla: Stella pictures

"Min lott att lura alla"

Medan Filip och poolkillen fixar med studsmattan så hittar Magdalena på en tävling med sonen Charlie för att få honom att plocka upp hundbajs i trädgården. 

– Det är min lott att lura alla omkring mig för att få hjälp. Jag måste få dem att tro att de gör någonting gott och kul, säger Magdalena Graaf.

"Mer reptilhjärna"

Enligt Magdalena funkar tävlingar alltid på de minsta och på de äldsta. Men för de äldre sönerna är det bara pengar som gäller. 

– De är så jäkla lättlurade. Jag tror att män har lite mindre utvecklad hjärna, mer reptilhjärna, och det är därför de är lättare att lura, säger Graaf.  

Se när Magdalena Graaf använder sig av knepet i klippet ovan! 

Systrarna Graaf visas tisdagar 21.00 på Viaplay, TV3 och Viafree.

Håller du med Magdalena Graaf?