Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos stöd till Nina Glimsell : "Känner igen mig i henne"

- 13/11/2019, 09:12 -

Bianca Ingrosso diskuterar årets Paradise Hotel och väljer då att berätta vem hon hoppas går vinnande ut ur spelet och varför.

Det finns få i det här landet som älskar Paradise Hotel lika mycket som Bianca Ingrosso, 24. 

I en intervju med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors i "Över bordet" får Bianca äntligen prata om sitt stora intresse och gänget dissikerar årets säsong ordentligt. 

– Årets Paradise Hotel har ju varit sjukt. Det här med Nina Glimsell och Marcelo Peña har ju aldrig varit mer real, säger Petter.

Bianca hoppar direkt in i diskussionen då hennes känslor för Nina är starka. 

Bilder från Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

– Jag hoppas utan tvekan att Nina vinner. Hon är så jävla äkta. Det där programmet går inte ut på att vara perfekt. Jag stör mig själv på folk som ska kritisera mitt beteende i Wahlgrens värld. Men ni följer en 24-7. Och tänk då i Paradise Hotel. Hon är hjärtekrossad, hon är bakfull hon är full... plus att hon är med sitt ex 24 timmar varje dygn, tänk dig själv...

Bilder från Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

– Kan det vara så att du känner igen dig mycket i Nina, frågar Tom. 

Bianca gästar Tom och Petter. Bildkälla: Youtube

– Ja. Det gör jag verkligen. Och jag hade reagerat exakt som hon gjorde när Camilla Skalleberg fick frågan om hur det var att ha sex med Marcelo – jag hade sagt nej det där svarar du inte på, säger Bianca. 

– Fast det var väl ändå inte Camillas fel att hon fick den frågan, säger Petter. 

– Nej det var det såklart inte. Och jag tyckte att hon svarade bra på den, sa Bianca. 

Se hela intervjun här.