Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos nya känga mot Marcelo Peña: "Ska åka dit"

- 14/11/2019, 10:45 -

Bianca Ingrosso är som många vet ett stort fan av Paradise Hotel. Men det är en sak hon inte tyckt om med årets säsong – nämligen Marcelo Peña.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drev tidigare en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B" och avsnitten var överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

Under ett avsnitt fick Alice och Bianca frågan "vem i Sveriges Influenservärld de hade valt att avskeda". 

Bianca valde då snabbt att ge Marcelo Peña en rejäl känga. 

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influenser? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, sa Bianca och fortsatte:

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade hon.

Marcelo svarade att han misstänker att Bianca är lite småsugen på honom och att han minsann tror att hon skulle gilla honom om de träffades. 

Men nu har Bianca varit framme igen. Denna gång pratar hon om Paradise Hotel i "Över bordet" med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.

– Jag skulle vilja åka in till Paradise Hotel för att höra allt som sägs bakom kulisserna, säger Bianca. 

– Sen hade jag även velat åka dit för att slå sönder Marcelo så jag hade åkt dit bara för att strypa honom. 

– Men Jesper då?, frågar Petter. Detta då Jesper är Marcelos bästa kompis. 

– Nej men Jesper tycker jag är rolig. Han är bara sig själv. Men Marcelo är där för att bli känd och jag klarar inte av det, säger Bianca. 

– Fast det är väl ändå alla som är där?, säger Petter.

– Ah fast inte på samma nivå som honom, svarar Bianca.