Lance Hedman om efterfesten
Lance Hedman om efterfesten - Foto: Viafree

Lance Hedman om stökiga efterfesten – förstörde saker för 245 000

I den nya säsongen av Lance vs Livet går Lancelot och mamma Magdalena runt i huset och går igenom allt som gick sönder på efterfesten. För Nyheter24 berättar han hur skulden betalats av.


Att Lancelot Hedman Graaf var en av deltagarna i årets Let's Dance är det få som har missat. Han gjorde succé på dansgolvet men tog sig tyvärr inte hela vägen till final. 

Men han var dock ändå där på finalen och efter tv-sändningen var slut tyckte Lance att det var en god idé att bjuda hem allihopa på efterfest i sin mammas villa. 

Allt filmades

Där festades det på som aldrig förr och Lance hade inga bekymmer tills han fick ett samtal av sin mamma. 

– Jag kom på att det är kameror i hela huset så allt filmades ju, säger Lance i programmet Lance vs Livet.

Mamma Magdalena Graaf blev inte glad när hon såg 200 festande människor hemma i villan. Efter att festen var slut stod det även klart att en hel del saker gått sönder. 

Magdalena är inte glad. Bildkälla: Viafree

Idag är det premiär för programmet Lance vs Livet och där får vi se när Lance och Magdalena går en tur genom villan för att räkna samman vad Lance är skyldig sin mamma. 

Det hela landar på 245 000 kronor. 

"Har löst det"

Nyheter24 träffade Lance på programmets pressträff och frågade då hur han tänkt kring att betala tillbaka den stora summan. 

– Jag har löst det, jag har löst situationen, säger Lance till Nyheter24. 

I klippet ovan ser du mer från intervjun och när Lance och Magdalena tittar på allt som gått sönder. 

Lance vs Livet sänds på tisdagar på Viafree och Viaplay.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.