Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu visar Erika Persson upp sin nya tatuering

- 18/11/2019, 12:39 -

Gunilla Perssons dotter Erika har skaffat sin första tatuering – något som hon stolt visar upp på Instagram. Vad tycker du om Erikas nya tatuering?

Erika Persson, 17, är dotter till den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60. Erika bor med mamma Gunilla, mormor Iris och katterna Tusse och Lulle i en enorm villa i området Pacific Palisades i Los Angeles.

Om dagarna går Erika i skolan, men efter lektionerna har hon flera kreativa intressen. I en intervju med Hänt berättade mamma Gunilla stolt om dottern.

– Erika är involverad i många olika projekt och skriver egen musik. Hon blir duktigare och duktigare på allt hon gör, skådespeleriet och allt, sa Gunilla till Hänt.

Gunilla Perssons dotter Erika Persson.
Erika Persson bor i Los Angeles. Bildkälla: Instagram/erikaperss0n

Visar nya tatueringen

På Instagram växer Erika stadigt och i skrivande stund har hon över 42 000 följare. Det är minst sagt många som är nyfikna på Erikas glamorösa vardag. Under Halloween hyllades hon bland annat för sin snygga utklädnad – mer om det kan du läsa här.

På Instagram visar Erika ofta hur hon umgås med nära vännen Livia Bennett, och i helgen bestämde sig de två kompisarna för att göra en tatuering tillsammans.

Erika Persson och Livia Bennett
Erika Persson och kompisen Livia Bennett har gjort en tatuering tillsammans. Bildkälla: Instagram/erikaperss0n

“Skaffade min första tatuering med Erika Persson igår!”, skrev Livia på Instagram och taggade Erika.

Motivet är en pytteliten fjäril som de har placerat på ankeln. Fint!

Se tatueringen i klippet ovan!