Marcelo Peña och Annica Englund i ny konflikt på Instagram

Marcelo Peña och Annica Englund har tidigare varit ett par men bröt upp för ett par år sedan. Sedan dess har de titt som tätt hamnat i diskussioner på sociala medier, Och det kastas både en och två kängor.


Det var under sommaren 2017 som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. Men ett par år senare så tog kärlegssagan slut. 

Annica och Marcelo: Bildkälla: Stella Pictures

"Allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skrev hon då.

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" valde Annica att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättade Annica då. 

Och profilerna har fortsatt att munhuggas på sociala medier. För cirka ett halvår sedan lade Marcelo lagt ut klipp på Annica från Big brother-säsongen de båda var med i. Enligt Annica hade han då skrattat i bakgrunden "på ett hånande sätt". 

Och nu har det hänt igen. Denna gång var det Annica som höll en frågestund på sin Instagram och fick då en rad frågor om Marcelo. Men även han valde att svara med samma mynt. 

Annica skriver att hon vill ha tillbaka sina pengar det påstås att hon lånat ut till Marcelo. 

– Vill sponsra de som faller dit med med terapitimmar. Men det enda jag egentligen är intresserad av är om han tänker betala tillbaka mina pengar nu när han eventuellt vinner 500 000 kronor, säger hon. 

Marcelo har svarat att han ska stänga av sin telefon och fokusera på sig själv. 

– Fattar att du gått miste om det bästa i ditt liv men please sluta öppna truten, skriver Marcelo. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.