Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña chockar reportern med orden om Emilia Wahlund

- 19/11/2019, 12:28 -

Det är i en intervju som Marcelo Peña berättar om relationen med Emilia Wahlund. Detta efter att reportern kallade henne för hans flickvän, vilket han kanske inte höll med om till hundra procent...

Marcelo Peña, 29, är just nu högaktuell med Paradise Hotel där han minst sagt får sin beskärda del av TV-tid. Inne på hotellet spelar Marcelo spelet för fulla muggar och en efter en faller tjejerna som furor för profilen. 

Några avsnitt har visat en stark rivalitet mellan tjejerna som fått känslor för Marcelo och de har slagits med näbbar och klor inne på hotellet för att få hans uppmärksamhet. 

Emellanåt har det hettat till mellan Peña och tjejerna, vilket lett till både det ena och det andra i sängkammaren. 

Idag syns Marcelo umgås väldigt mycket med Emilia Wahlund, 19, som berättar att hon inte varit ett fan av scenerna som utspelat sig inne på hotellet.

På frågan angående deras relation var Wahlund tydlig med att ensamrätten på Marcelo var stark. Men när Nyheter24:s reporter kallade Emilia för Marcelos flickvän – då gav han sin egen syn på relationen. 

Emilia Wahlund
Bilder från Emilias Instagram. Bildkälla: Instagram

– Flickvän och flickvän... man måste väl inte sätta en stämpel på allt. Vi dejtar och har kul, så kan man säga, säger Marcelo under pressträffen av Paradise Hotel Efterfesten.