Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här jobbar Marcelo Peña med: "Nästan ingen som vet"

- 19/11/2019, 14:35 -

Marcelo Peña är högaktuell i årets upplaga av Paradise Hotel. Men det många inte vet är att han har ett vanligt jobb på sidan av sin PH-karriär.

Från första sekunden sedan årets säsong av Paradise Hotel startade så har det hänt så otroligt oväntade, väntade, magstarka, roliga och chockerande saker. 

En av de som fått absolut mest TV-tid i år är Marcelo Peña. Inte bara har han spelat spelet med ordentliga hårdhandskar – han har även fått majoriteten av tjejer inne på hotellet att falla pladask för honom.

Marcelo arbetar som hissmontör när han inte får tjejer på fall i pH.

Marcelo har tidigare varit med i Big Brother, Paradise Hotel Stockholm, Temptation Island och andra program – men det många inte vet är att han faktiskt har ett helt vanligt jobb utanför TV-karriären. 

– Det är inte så många som vet men jag arbetar faktiskt som hissmontör och trivs väldigt bra med det. Så efter en PH-säsong så är det ju direkt tillbaka till jobbet.