Därför ställde sig Fimpen bakom Marcelo Peña och Erica Lindberg

Det var många hakor som droppades i marken efter att årets Paradise Hotel under onsdagen avgjordes. Sist ut att välja vinnare var Fredrik "Fimpen" Olsson som gjorde valet att ställa sig bakom Marcelo Peña & Erica Lindberg.


Det var under onsdagen som finalen av Paradise Hotel gick av stapeln och spänningen var olidlig ända in i slutet. Det som såg ut att bli en vinst för Adam Linárd och Helen Ablatova vände snabbt när sista deltagaren fick lägga sin röst. och vinnarna blev till allas förvåning Marcelo Peña & Erica Lindberg.

Efter ceremonin satt halva landet som frågetecken. Anledningen var att Fredrik "Fimpen" Olsson var bästa vän med Adam inne i huset men valde trots det att lägga sin röst på Marcelo och Erica. 

Men varför?

Nyheter24 tog ett snack med Fredrik som förklarade sitt val. 

Paradise Hotel-finalen slutade på att chockerande sätt. Bildkälla: Viafree

– Marcelo sa att han skulle kasta kulan på 50 000 så vi andra fick dela på 450 000. Jag ville se en kulkastning och ser hur Marcelo levde upp till sina egna ord om att bli en Robin Hood och ge pengarna till oss. Men vi blev ju lurade hela högen. Men det var därför jag inte ställde mig bakom Helen och Adam. 

Hur är relationen mellan dig och Adam idag?

– Den är superbra! Vi är riktigt goda vänner!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!