Anna Eriksson och Danny Saucedo
Anna Eriksson pekas ut som Danny Saucedos nya flickvän.

Anna Eriksson, 24, pekas ut som Danny Saucedos nya flickvän

Efter uppbrottet från Molly Sandén har nu Danny Saucedo hittat kärleken igen. 24-åriga modellen Anna Eriksson pekas nu ut som Dannys nya flickvän. Läs mer och se bilderna här.


Den 1 mars tidigare i år stod det klart att förhållandet mellan artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. I mars bröt de förlovningen och ställde in bröllopet.

Molly Sandén och Danny Saucedo gick skilda vägar tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Eriksson är Dannys nya kärlek

Men nu tycks Danny ha hittat kärleken igen. Hon heter Anna Eriksson och är nyligen fyllde 24 år. Anna jobbar som modell och har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen.

Anna Eriksson pekas nu ut som Danny Saucedos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

Danny och Anna följer varandra på Instagram och Danny kommentarer ofta hjärtögon-emojis och annat romantiskt till Anna, och hon svarar med hjärtan. 

I torsdags var Anna dessutom på plats när Danny hade premiär för sin krogshow i Göteborg – och Anna satt då vid samma bord som Dannys familj, avslöjar Hänt.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, säger en källa till tidningen.

På Annas Instagram är Danny generös med komplimangerna. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

Grattis till kärleken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!