Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter skandalerna – det här ska Isabella Löwengrip göra nu

- 22/11/2019, 16:38 -

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip har under senaste tiden haft det stormigt omkring sig. Men nu avslöjar hon sin senaste satsning – nämligen underkläder.

I ett blogginlägg avslöjar nu den framgångsrika influencern och entreprenören Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella, sin senaste satsning.

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip
Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Ser det som ett bra tecken

Hon berättar att hon som kreativ chef i sitt företag Löwengrip nu håller på att arbeta fram ett helt nytt bildspråk för företaget med sitt team.

"Vi är ett skandinaviskt skönhetsmärke och det syns tydligt i vår produktdesign men alla bilder runt omkring är desto svårare", skriver hon i ett blogginlägg.

Löwengrip ser processen och sin kreativitet som ett bra tecken för att saker går åt rätt håll. Enligt henne så flödar idéerna och de har redan påbörjar skisserna.

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip
Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Ska själv vara med på bilderna

Men det är fortfarande frågor som behöver redas ut inför skapandet av den eventuella kollektionen.

"En nöt som varit svår att knäcka är hur mycket jag själv ska vara med på våra bilder och om jag är med, hur ska det då se ut?"

Hon förklarar vidare att hon, tillsammans med sin art director och sociala medier-ansvarig, arbetat fram en känsla av minimalistisk, skandinavisk och med en 80-talstouch.

"Nästa vecka har vi nämligen en plåtning för Löwengrip och då ska jag själv medverka på bilderna. Väldigt kul process".

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip
Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Nästa stora satsning

Löwengrip avslutar inlägget med att förklara att detta är något hon varit inne på länge och att underkläder skulle bli nästa satsning, mestadels för att hon tycker att det är roligt.

"Det spelar inte så stor roll om det säljs i en liten skara. Det här gör jag för passionens skull och få utlopp för kreativitet", avslutar hon i sitt blogginlägg.

Vill du köpa Isabellas produkter?