Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Erica Lindbergs tatuering från Paradise Hotel 2019 – det här står det

- 25/11/2019, 11:32 -

Erica Lindberg valde att göra en tatuering som ett minne från Paradise Hotel 2019. Det hon inte visste då var att det hela skulle sluta med att hennes partner Marcelo Peña skulle kasta kulan på 500 000 och hon fick åka hem tomhänt.

Det var under förra veckan som finalen av Paradise Hotel gick av stapeln och spänningen var olidlig ända in i slutet. Det som såg ut att bli en vinst för Adam Linárd och Helen Ablatova vände snabbt när sista deltagaren, Fredrik "Fimpen" Olsson, fick lägga sin röst och vinnarna blev till allas förvåning Marcelo Peña och Erica Lindberg.

Men det slutade inte där. Erica och Marcelo hade lovat varandra att inte kasta kulan – utan att dela på pengarna – vilket Erica dyrt och heligt litade på.

– Jag tror att vår vänskap betyder mer än pengar. Och vi har ju tänkt att träffas i Stockholm också, sa Erica i sista finalprogrammet. 

Men det hela slutade med en krasch rakt ned i backen. 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

– Jag får kanske skylla mig själv som litade på honom. Men nu slipper jag ju i alla fall gå och bli kär i honom, sa en besviken Erica efter. 

Men Erica har någonting som dagligen kommer att påminna henne om både de roliga stunderna inne på hotellet – samt de mindre bra.

När hon fick reda på att hon kommit med för andra gången i programmet så var hon på en fest där det fanns en tatueringsmaskin. Hon och hennes vänner kom då snabbt överens om att hon då skulle föreviga årets deltagande med en tatuering. 

Vad tatueringen säger? Det visar Erica upp i videon ovan. 


Såg du årets Paradise Hotel?