Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det fick Emilia Wahlund i födelsedagspresent av Marcelo Peña

- 28/11/2019, 14:21 -

Marcelo Peñas flamma Emilia Wahlund fyllde nyligen 20 år och mottog en rad gratulationer på sociala medier. Men frågan alla ställer sig är naturligtvis – vad fick hon av Marcelo i present?

Ja, det har minst sagt varit delade meningar om huruvida Marcelo Peña har flickvän eller inte. Enligt honom själv är han inte bunde  till någon och han kallar det snarare att "dejta" än att vara tillsammans. 

Men enligt Emilia Wahlund som just nu är den "han dejtar" – så är profilerna ett par. 

Titt som tätt väljer Emilia att ha frågestunder på Instagram där hon kallar Marcelo sin pojkvän". Och på hennes Instagram publiceras det ofta bilder och stories på turturduvorna då Emilia nu bor hos Marcelo. 

Marcelo och Emilia. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

Tidigare i veckan fyllde Emilia 20 vilket naturligtvis betyder att hon fått sin beskärda del av födelsedagspresenter – varav några var från Marcelo. 

En av dem valde hon att visa upp på sin storie. Och det var ett fint plagg från den väldigt populära klädkedjan NA-KD. 

Bild från NA-KD:s hemsida.

Emilia berättade tidigare i år att hon gjort allting för att INTE kolla på Paradise Hotel 2019, men att hon trots det råkat kika några gånger. Läs mer om det här.