Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips nya besked om pojkvännen Erik Selin

- 28/11/2019, 17:36

Nu berättar Isabella Löwengrip mer om sin relation med pojkvännen Erik Selin. Hon väljer också att berätta om anledningen till att paret håller en så pass låg profil.

Det var i slutet av juli som det stod klart att entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, har en ny kärlek i sitt liv – nämligen fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

Under sommaren fångades paret på bild då de gick hand i hand i Saint Tropez. De sågs även njuta av en drink på en stor lyxyacht innan de åt en en härlig åttarätters meny ombord. Paret är även engagerade i Hand in Hand. Tillsammans besökte de nyligen ett av organisationens projekt i Kenya.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, sa Erik Selin nyligen till Dagens Industri.

Erik Selin
Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

Erik är nyskild från sin tidigare hustru Jennie Marsell, 46, som han gifte sig med år 2013. Erik och Jennie har två barn tillsammans. Skilsmässoansökan skickade Erik in den 20 maj tidigare i år. Kort efter syntes han tillsammans med Isabella under Almedalsveckan på Gotland.

Erik bor i Göteborg, och dit pendlar Isabella så ofta hon kan för att umgås med honom.

"Aldrig känt mig så trygg"

I sin blogg berättar nu Isabella mer öppet om parets relation. Under den kris som Isabella går igenom just nu så har Erik varit ett stort stöd.

"Jag har en relation som jag är väldigt lycklig i. Det är jag tacksam över. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så trygg i en relation tidigare, det spelar ingen roll om det blåser runt. Vi har vårt egna liv", skriver Isabella.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip är väldigt lycklig i sin relation. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar också mer om anledningen till att Erik inte syns särskilt mycket på hennes blogg.

"Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom", skriver Isabella i sin blogg.

Det låter som ett klokt beslut.