Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin

Isabella Löwengrips nya besked om pojkvännen Erik Selin

Nu berättar Isabella Löwengrip mer om sin relation med pojkvännen Erik Selin. Hon väljer också att berätta om anledningen till att paret håller en så pass låg profil.


Det var i slutet av juli som det stod klart att entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, har en ny kärlek i sitt liv – nämligen fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

Under sommaren fångades paret på bild då de gick hand i hand i Saint Tropez. De sågs även njuta av en drink på en stor lyxyacht innan de åt en en härlig åttarätters meny ombord. Paret är även engagerade i Hand in Hand. Tillsammans besökte de nyligen ett av organisationens projekt i Kenya.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, sa Erik Selin nyligen till Dagens Industri.

Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

Erik är nyskild från sin tidigare hustru Jennie Marsell, 46, som han gifte sig med år 2013. Erik och Jennie har två barn tillsammans. Skilsmässoansökan skickade Erik in den 20 maj tidigare i år. Kort efter syntes han tillsammans med Isabella under Almedalsveckan på Gotland.

Erik bor i Göteborg, och dit pendlar Isabella så ofta hon kan för att umgås med honom.

"Aldrig känt mig så trygg"

I sin blogg berättar nu Isabella mer öppet om parets relation. Under den kris som Isabella går igenom just nu så har Erik varit ett stort stöd.

"Jag har en relation som jag är väldigt lycklig i. Det är jag tacksam över. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så trygg i en relation tidigare, det spelar ingen roll om det blåser runt. Vi har vårt egna liv", skriver Isabella.

Isabella Löwengrip är väldigt lycklig i sin relation. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar också mer om anledningen till att Erik inte syns särskilt mycket på hennes blogg.

"Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom", skriver Isabella i sin blogg.

Det låter som ett klokt beslut.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.