Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Produktionen klippte bort Marcelos hälsning som fick Erica att bryta ihop

- 29/11/2019, 10:50 -

Vad var det egentligen Marcelo Peña hälsade till Erica Lindberg efter kulkastningen som fick henne att börja gråta när hon såg den?

Ja, ännu har chocken inte lagt sig efter årets final av Paradise Hotel då Marcelo Peña krossade kulan på 500 000 kronor och därför lämnade sin partner Erica Lindberg lottlös. 

Enligt Marcelo hade han haft planen att dela pengarna med Jesper under hela spelets gång och just därför menade han att det inte spelat någon roll vem som stod mitt emot honom.

Men finalen fick en oväntat vändning efter att produktionen packat ihop och finalfesten var igång. 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Marcelo grät i flera timmar och hade dåligt samvete över att han kastat kulan, vilket han berättade om i en sista synk som produktionen klippte bort. 

– Förlåt Erica, det var verkligen inte meningen att få dig att se dum ut eller eller få dig att känna dig sviken av mig. Men jag lovade Jesper att dela pengarna med honom. Och jag vill dela med dig också. Men jag ville säkra att pengarna gick dit de skulle. Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt, säger Marcelo. 

När Erica fick se materialet i Studio Paradise bröt hon ihop i tårar. 

– Jag bryr mig inte om pengarna egentligen, det är ett spel. Det kunde lika gärna vara jag som kastade den. Och jag är inte arg på Marcelo men jag känner mig tom och tycker att det var jobbigt att komma hit och spela in idag, säger Erica. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Hela avsnittet hittar du på Viafree.