En svensk kvinnlig dokusåpaprofil och kokain
En svensk kvinnlig dokusåpaprofil har åkt fast två gånger bara i år. Bägge gångerna har det gällt droger.

Svensk dokusåpastjärna åtalas för flera knarkbrott 

En kvinnlig dokusåpaprofil åtalas nu för ännu ett narkotikabrott. I somras åkte hon fast på en festival efter att ha tagit kokain. Den här gången hade hon tagit både kokain och en "thailändsk tablett".


En svensk välkänd dokusåpaprofil och bloggare i 20-års åldern har tidigare berättat att hon då och då tar drogen kokain. I en intervju med Nyheter24 har hon sagt att det är många som tar drogen, "men att alla ljuger om det". 

Hon berättade då att hon tar drogen på efterfester men mest blir det när hon är utomlands.

När profilen under hösten gästade en välkänd podcast berättade hon att hon åkt fast två gånger i år. En av gångerna var på en festival i Stockholm. Då bestämde sig en polis för att ta en närmare titt på profilen. Detta då hon hade sett "stissig" ut och haft stora pupiller.

En svensk dokusåpaprofil har åkt fast två gånger bara i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt förundersökningsprotkollet så blev profilen omedelbart nervöst och undvikande. Hon ska även ha varit muntorr och haft glansiga ögon. När profilen visiterades så hittade polisen kokain i ett ciggpaket. Ett urinprov visade att hon förutom kokain hade tagit en opioid så som Tramadol eller Citodon.

"Tar kokain 1-2 gånger i månaden"

I förhör med polisen berättade profilen att hon tar "kokain kanske 1-2 ggr/månaden, max!". Hon erkände, och åklagaren yrkar på att profilen ska dömas till böter på 24 000 kronor.

I samma veva så åtalas profilen för ännu ett narkotikabrott. När hon i våras var på en fest så anade polisen att det var något lurt på gång. Detta då hon hade ryckiga handrörelser och stora pupiller.

Profilen har erkänt bägge brotten. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Även denna gång hade hon tagit kokain samt petat i sig en narkotikaklassad tablett. Enligt polisförhöret hade profilen fått tabletten från en kompis, som i sin tur hade tagit med sig den från Thailand, skriver Aftonbladet.

Hon erkände även detta narkotikabrott, och åklagaren yrkar på att hon ska böta 5 700 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!