Söndag 14 Aug
Stockholm

Därför är Bianca Ingrossos mormor Christina Schollin blockad

Bianca Ingrossos mormor Christina Schollin
Bianca Ingrossos mormor Christina Schollin har blivit blockad på Instagram. Foto: Maja Suslin / TT

Bianca Ingrossos mormor Christina Schollin har ingen supertur på Instagram just nu. Hon har nämligen blivit blockad och kan inte längre gilla bilder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Familjen Wahlgren-Ingrosso är nästan kungligheter inom den svenska nöjesvärlden. Mamma Pernilla Wahlgren, 51, är en riktigt folkkär artist och hennes son Benjamin Ingrosso, 22, är även han framgångsrik sångare.

För att inte tala om Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 24, som även hon är omåttligt populär som en av Sveriges största influencerprofiler. 

På Instagram har hon över 1 miljon följare, och Bianca syns i tv-rutan både i "Wahlgrens värld" och som jurymedlem i "Talang". På Youtube har Bianca mer än en kvarts miljon prenumeranter, och hon gör dessutom succé med sitt sminkmärke CAIA som säljer slut på nolltid.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

"Blockerad åtgärd" 

Precis som resten av den färgstarka showbizfamiljen så har även Biancas mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 81, ett konto på Instagram. Där har hon nästan 70 000 följare, och hon uppdaterar ofta sina följare om vad som händer i hennes liv.

Men den senaste tiden har Christina drabbats av teknikstrul på Instagram. Under gårdagen la Christina ut en bild som visar hur hon har försökt gilla en av dotterns Pernillas bilder. Men det gick inget vidare. 

Christina möttes då av ett felmeddelande som löd: "Blockerad åtgärd: Den här åtgärden har blockerats. Försök igen senare. Vi begränsar visst innehåll och vissa åtgärder för att skydda vårat community. Berätta för oss om du tycker att vi har gjort ett misstag".

Christina Schollin kan inte gilla dottern Pernillas bild :( Bildkälla: Instagram/christinaschollin

"Hänt min dotter också"

Frågan är då vad Christinas "brott" är?

Jo, det verkar nämligen vara så att Christina varit lite för aktiv på Instagram. Om man gillar för många inlägg varje dag (beroende på hur "nytt" konto man har) så kan man nämligen råka ut för en tillfällig blockering.

Christina Schollin håller igång på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Detta har även drabbat några av Christinas följare.

"Du har skrivit för många emojis. Eller kommenterat för snabbt. Ett ganska dåligt spamfilter hos instagram", skriver en person.

"Hänt min dotter också, hon hade gillat för många bilder inom ett visst antal minuter", kommenterar en annan följare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.