Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Erica vann inga pengar i PH – tvingas sälja sina kläder

- 03/12/2019, 16:01 -

Erica Lindberg blev snuvad på vinstsumman efter att hennes partner Marcelo Peña krossade kulan i årets Paradise Hotel-final. Nu berättar hon i Paradise Hotel Efter festen att hon tvingas sälja sina kläder.

Ja, ännu har chocken inte lagt sig efter årets final av Paradise Hotel då Marcelo Peña krossade kulan på 500 000 kronor och därför lämnade sin partner Erica Lindberg lottlös. 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Enligt Marcelo hade han haft planen att dela pengarna med Jesper under hela spelets gång och just därför menade han att det inte spelat någon roll vem som stod mitt emot honom.

Erica hoppas fortfarande på att få en liten del av vinstpengarna – men än så länge har hon inte sett skymten av dem. 

Erica Lindberg åkte hem lottlös. Bildkälla: Viafree

I Paradise Hotel Efter festen får tittarna följa några av deltagarna i deras vardag efter PH. Erica är en av dem. 

I första avsnittet fick vi bland annat se att hon är tillbaka på Preem-macken där hon jobbar. 

Men tydligen känner inte Erica att pengarna från macken är mycket nog. I senaste avsnittet av Efter festen så berättar hon att hon valde att ha en loppis där hon säljer av lite kläder. 

– Ja, eftersom jag inte vann några pengar i Paradise Hotel så ska jag anordna en liten mini-loppis där jag säljer en del av min klädsamling, berättar hon.