Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför har Erika Persson nobbat både "Idol" och "Talang"

- 04/12/2019, 13:05 -

Erika Persson, 17, är dotter till den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60. Nu avslöjar Gunilla att Erika har blivit erbjuden att vara med i "Idol" och "Talang" – men det har blivit blankt nej varje gång.

Tv4:s underhållningsprogram "Idol" och "Talang" lockar miljontals tittare varje vecka och "Idol" har varit starten för svenska artister som Lisa Ajax, Loreen, Renaida Braun, Darin, Molly Hammar, Danny Saucedo, Tove Styrke, Månz Zelmerlöw och många fler.

För många unga talanger är det en dröm att få visa sina musikaliska färdigheter för det svenska folket.

Men Gunilla Perssons dotter Erika Persson, 17, har nobbat "Idol" och "Talang" flera gånger. 

Gunilla och Erika Persson
Gunilla och Erika Persson. Bildkälla: Instagram/thegunilla

"Publiken grät" 

Erika har länge sjungit och när Gunilla i höstas besökte Norge för att medverka i ett matlagningsprogram så var Erika med på resan. Erika överraskade då alla med ett uppträdande.

”Erika sjöng så att åskådarna grät och min haka föll till golvet. Men, förresten, jag har ju vetat det hela tiden, att jag har en stor talang i min dotter. Ni får se henne sjunga i norska TV Norge i januari ”, skrev Gunilla på sin Instagram.

Erika Persson
Erika Persson sjunger som en näktergal, tycker mamma Gunilla. Bildkälla: Instagram/erikaperss0n

Därför nobbar Erika både "Idol" och "Talang"

Nu avslöjar Gunilla att Erika har fått förfrågan om att vara med i både "Talang" och "Idol". På Instagram berättar Gunilla stolt mer om dotterns kreativa sida.

"Hennes gitarrlärare Mike Randle säger att hon har begåvning för att skriva musik. Att hon sjunger som en näktergal visste jag redan då hon var mycket liten. Hon har blivit tillfrågad flera gånger att vara med i både "Talang" och "Idol". Men Erika känner sig inte färdig, har så höga krav på sig själv, jag får alltid tacka nej", skriver Gunilla.

Skulle du vilja se Erika i Idol?