Torsdag 19 Maj
Stockholm

Wilma bryter ihop efter brutala dumpningen i Bonde söker fru

Det utspelar sig minst sagt känslosamma scener i kvällens upplaga av Bonde söker fru. Detta avsnitt fick bönderna göra sina slutliga val och det blev mycket tårar men även många hjärtan som sattes i brand.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det har varit ordentligt med känslor i årets upplaga av Bonde söker fru. Vissa har på eget initiativ valt att lämna programmet för att istället åka hem, andra har mot sin vilja blivit bortvalda och fått sina hjärtan krossade. Och sist på tur var Wilma Karlsson.

Wilma har redan från start varit en klar favorit hos Oscar Fjärrstrand som flertalet gånger under inspelningen sagt att han "känner sig säker" på henne samt att hon "verkligen väcker någonting till liv" i honom. Detta har fått henne att minst sagt få upp sina förhoppningar.

Det var därför det kom som en riktig smäll när Oscar under sina mysiga dejt med Wilma säger att han tyvärr inte har mer än vänskapskänslor för henne. 

Wilma bröt ihop och grät i Oscars famn. Bildkälla: TV4 Play

– Jag har aldrig känt så här för någon och så blir det så här... jag önskar att jag fick leva det liv han lever här tillsammans med honom. Jag trivdes så bra, säger Wilma. 

"Jag känner mig så ledsen", snyftar Wilma. Bildkälla: TV4 Play

– Jag känner mig väldigt dum med tanke på att hon aldrig känt så här tidigare, så tvingades man göra så här, säger Oscar. 

– Det har liksom varit lite mer vänskapskänslor med Wilma, avslutar han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela