Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña berättar om abstinensproblemen efter Paradise Hotel

- 05/12/2019, 12:08 -

Marcelo Peña vann Paradise Hotel 2019 och befann sig under inspelningen inne på hotellet från början till slut utan att åka ut en enda gång. Och som de flesta vet festas det ju loss en hel del under inspelningen.

Det är svårt för oss mänskliga att förstå hur man klarar av att festa loss ordentligt varje dag under fem veckor tid – men är det Paradise Hotel så är det. 

Många av deltagarna har tidigare berättat i intervjuer att det hårda festandet endera gör att de får avsmak på fest, alkohol och sena nätter – medan vissa har svårt att komma in i vardagen när de kommer hem då de nästan saknar festen en del. 

Paradise Hotel
Marcelo och Jesper i baren. Bildkälla: Viafree

Marcelo Peña som var inne på hotellet från dag ett till final berättar i en intervju med Nyheter24 att han hade lite "abstinensproblem" när han kom hem – just eftersom han hade festat och druckit alkohol varje dag i fem-sex veckor.

Se intervjun i spelaren ovan.