Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgren blev slagen med bröd i matvarubutik

- 06/12/2019, 11:59 -

Ja du hörde helt rätt. Pernilla Wahlgren var och handlade med en god vän då hon plötsligt blev slagen med en brödlimpa. Men lite hennes eget fel kan man gott säga att det var.

Att familjen Wahlgren är lite härligt galna, det är någonting vi alla vet. 

Men det som hände Pernilla Wahlgren nyligen när hon var och handlade tar nästan priset. Händelsen berättade hon om när hon gästade RIX MorronZoo.

Jessica Wahlgren
Pernilla och Jessica var på affären tillsammans när incidenten inträffade. Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla var nämligen och handlade på en matvarubutik tillsammans med sin vän Jessica Wahlgren. Plötsligt får Pernilla för sig att "busa till det" lite med sin kompis och väljer därför att hoppa fram framför Jessica och vråla som ett monster. Jessica blir inte helt otippat livrädd. 

Problemet var bara en sak. Det stod nämligen en man mellan Pernilla och Jessica som också rullade ihop till en livrädd boll på golvet. Men det stannade inte där. 

– När han tillslut tagit sig upp så tog han sig brödlimpa och slog mig med den, så jag fick tillslut springa och glömma mig, berättar hon. 

Lyssna på klippet i spelaren ovan.