Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det jobbar Emilia Wahlund med

- 06/12/2019, 13:09 -

Det har varit många frågetecken kring Marcelo Peñas flamma Emilia Wahlund. Nu avslöjar hon vart det egentligen är hon jobbar.

Emilia Wahlund, 20, har halkat in i rampljuset efter att hon börjat dejta Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 29, för drygt ett år sedan. 

Emilia har varit med i några Instagramintriger men utöver det har hon försökt att hålla sig utanför hela Paradise Hotel-svängen. Men fler och fler frågetecken börjar dyka upp kring Emilia och fler och fler börjar bli väldigt nyfikna på vem hon är. 

På sin Instagram börjar hon titt som tätt att ha frågestunder där hon berättar lite om sig och sitt liv tillsammans med Marcelo. 

Emilia Wahlund
Emilia arbetar på en butik. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

I en intervju berättade Marcelo nyligen vad han jobbade med mellan sina dokusåpa-inspelningar. Han är nämligen hissmontör i Stockholm och stomtrivs med det. 

Men vad jobbar då Emilia med?

Jo, hon arbetar på butiken Flying Tiger som är en affär som har lite allt möjligt, den jämförs ofta med butiken Dollarstore. 

Hon är även skriven hos Marcelo i hans Vasastan-lägenhet.