Det jobbar Emilia Wahlund med

Det har varit många frågetecken kring Marcelo Peñas flamma Emilia Wahlund. Nu avslöjar hon vart det egentligen är hon jobbar.


Emilia Wahlund, 20, har halkat in i rampljuset efter att hon börjat dejta Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 30, för drygt ett år sedan. 

Emilia har varit med i några Instagramintriger men utöver det har hon försökt att hålla sig utanför hela Paradise Hotel-svängen. Men fler och fler frågetecken börjar dyka upp kring Emilia och fler och fler börjar bli väldigt nyfikna på vem hon är. 

På sin Instagram börjar hon titt som tätt att ha frågestunder där hon berättar lite om sig och sitt liv tillsammans med Marcelo. 

Emilia arbetar på en butik. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

I en intervju berättade Marcelo nyligen vad han jobbade med mellan sina dokusåpa-inspelningar. Han är nämligen hissmontör i Stockholm och stomtrivs med det. 

Men vad jobbar då Emilia med?

Jo, hon arbetar på butiken Flying Tiger som är en affär som har lite allt möjligt, den jämförs ofta med butiken Dollarstore. 

Hon är även skriven hos Marcelo i hans Vasastan-lägenhet. Paret gick nyligen ut med att de ska bli föräldrar nästa år. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.