Söndag 20 Jun
Stockholm

Justin Timberlake ber om ursäkt efter otrohetsbilderna

Justin Timberlake, Alisha Wainwright och Jessica Biel
Justin Timberlake ber sin fru Jessica Biel om ursäkt. Foto: Stella Pictures.

Justin Timberlake fångades på bild med skådespelerskan Alisha Wainwright, som han hade en lite väl mysig stund med. Nu ber Justin sin fru Jessica Biel om ursäkt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De senaste sju åren har Justin Timberlake, 38, varit gift med Jessica Biel, 37. Paret har även sonen Silas, 4, tillsammans.

I slutet av november anklagades Justin för otrohet efter att han hade en mysig stund med skådespelerskan Alisha Wainwright, 30. Justin och Alisha fotograferades bland annat när smekte varandra och höll varandra i handen under en festkväll i New Orleans.

Justin och Alisha spelar ett kärlekspar i filmen "Palmer", och inspelningarna äger rum i New Orleans.

Alisha Wainwright och Justin Timberlake fångades på bild när de satt och smekte varandra. Bildkälla: Instagram/alishawainwright

– De log och skrattade. Under ett tillfälle så tog han tag i hennes hand och lät den vila på hans knä. Hon smekte sedan hans ben. Sedan tog han hennes händer och lekte med dom, berättade en källa för The Sun.

Justin och Alisha lämnade sedan baren tillsammans via en bakdörr kring 00.30 på natten.

"Jag borde ha vetat bättre"

Nu – nästan två veckor efter skandalen – så väljer Justin Timberlake att skriva en officiell ursäkt.

– Jag tappade omdömet – men låt mig vara tydlig – ingenting hände mellan mig och min motspelare. Jag drack alldeles för mycket den natten och jag ångrar mitt beteende. Jag borde ha vetat bättre. Det här är inte ett sätt att vara en förebild för min son, skriver Timberlake.

Justin Timberlake och Jessica Biel har varit gifta i sju år. Bildkälla: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/TT Bild

– Jag ber om ursäkt till min otroliga fru och familj för att ha utsatt dom för en sån här pinsam situation. Jag är fokuserad på att vara den bästa maken och pappan jag kan vara. Det här var inte det, skriver Timberlake vidare på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela