Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-Tusse öppnar upp för kärlek med Dao – som dissar

- 07/12/2019, 21:25 -

Under fredagen vann Tusse Chiza musiktävlingen "Idol" och vände sig snabbt till den tidigare deltagaren Dao Di Ponziano för en kram. Nu har kärleksrykten börjat florera, något som Tusse själv till stor del är ansvarig för.

Under fredagen pryddes "Idol"-scenen av konfetti och glädjetårar när 17-åriga Tusse Chiza vann musiktävlingen. 

Vid hans sida dök 18-åriga Dao Di Ponziano upp för en kram. Detta en vecka efter att hon själv åkte ut semifinalen. 

Efter vinsten har hyllningarna varit många, men ett uttalande från Tusse har väckt en del frågor. 

När han nås av Expressen säger han nämligen att han och Dao är "lite mer än bara vänner" – något som även vara en nyhet för Dao. 

"Är singel"

När Tusse får frågan om det finns kärlek mellan honom och "Idol"-kollegan svarar han kryptiskt och säger att "vi får se". 

Han lägger dock till att han inte tror att Dao är intresserad. 

Tusse Chiza och Dao Di Ponziano
Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Någon som inte är införstådd på relationen är Dao själv. När Expressen pratar med henne betonar hon att hon och Tusse inte är ett par. 

– För tillfället så är jag singel men jag är inte intresserad av Tusse på det sättet. Tusse är min bästa vän. Han är en asnära kompis, säger hon. 

Hon berättar att Tusse strax efter kommentaren viskat i hennes öra att han råkat starta ett kärleksrykte mellan dem – något som fick henne att reagera med "what the fuck". 

Hon poängterar att hon trivs bra med att vara singel, skriver Expressen

Läs även: Känner du igen Dao från Idol? Det är inte så konstigt