Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen upptäckte detalj om Phillipe Cohen i Bianca Ingrossos video

- 09/12/2019, 13:51 -

Det har minst sagt varit ordentligt med tissel och tassel kring Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen under den senaste tiden. Men nu börjar fansen bli alltmer säkra på att profilerna är tillsammans. Särskilt med tanke på den senaste detaljen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut fler gånger än det finns stjärnor på himmelen. Men profilernas dragningskraft till varandra går ej av för hackor och trots sina stormiga bråk och avslut så har de helt enkelt svårt att slita sig ifrån varandra. 

I Wahlgrens värld har tittarna fått bevittna ett antal uppbrott mellan Phillipe och Bianca varav det senaste fick starka reaktioner av ingen mindre än Biancas pappa, Emilio Ingrosso

– Dumpar Phillipe dig igen så är han inte välkommen hit längre, sa han då.

Men som många av fansen förutspått så tog det inte mer än ett par månader innan Bianca och Phillipe på nytt började följa varandra på Instagram och började träffas igen. Under den tiden har Bianca inte velat prata om sin relation med journalister eller i poddar.

– Jag har valt att inte prata om min relation mer, sa hon i "Över bordet", med Tom och Petter

Bianca och Phillipe
Bianca och Phillipe tros vara tillsammans igen. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men för någon vecka sedan syntes Bianca och Phillipe äta julbord tillsammans på en känd krog i Stockholm. Sedan dess har de setts på fler restauranger tillsammans, skriver fansen i Biancas kommentarsfält.

I Biancas senaste video hörs även Phillipes röst i bakgrunden vilket fansen inte var sena med att uppmärksamma. Några av kommentarerna löd band annat så här: 

"Hörde jag Phillipe i bakgrunden??"

"Det är Phillipe man hör, såg dem tillsammans på en resturang förra veckan"

"Bara jag som hör en mansröst som låter som Phillipe"

Bianca har ännu inte svarat på fansens funderingar och vi har en känsla av att hon kommer att vänta med det.