Juice Wrld svalde drogerna – för att slippa FBI

- 10/12/2019, 10:54 -

Nu framkommer det nya detaljer kring rapstjärnan Juice Wrlds plötsliga död. Juice Wrld svalde flera tabletter för att klara sig undan FBI som genomsökte stjärnans privatplan.

Den amerikanske rapparen Juice Wrld, vars riktiga namn är Jarad Anthony Higgins, har dött. Det var den 8 december som Juice fick ett anfall på Midway International Airport i Chicago, dit han hade flugit i sitt privatplan från Los Angeles.

Världsstjärnan började under sitt anfall att blöda ur munnen. Han fördes akut till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

Juice Wrld
Juice Wrld fyllde 21 år den 2 december. Sex dagar senare var han död. Bildkälla: Stella Pictures.

Piloten larmade FBI

Nu framkommer det nya detaljer kring stjärnans död. Enligt New York Times så väntade nämligen FBI på flygplatsen då de hade fått nys om att det skulle finnas både vapen och droger på stjärnans privatplan. 

Det var planets pilot som anade oråd och larmade polisen då stjärnans entourage var tungt beväpnade.

Någon gång mellan att planet landade och att FBI inledde sin genomsökning av planet så stoppade Juice Wrld i sig en stor mängd tabletter – det som på svenska heter Oxikodon och är en stark opiat. Stjärnans syfte var att gömma dom för polisen, skriver Tmz.

Juice Wrld
Juice Wrld svalde en stor mängd tabletter för att gömma dom från polisen. Bildkälla: Amy Harris/Invision/AP/TT Bild

Hittade 30 kilo marijuana och vapen

Enligt Anthony Guglielmi som är talesman för polisen i Chicago så fick Juice Wrld sitt anfall i samband med att hans plan genomsöktes. Federala agenter gav stjärnan snabbt Narcan, som är ett motgift för personer som tagit en överdos av opiater så som heroin.

Under tillslaget mot privatplanet så hittade polisen över 30 kilo marijuana, flera flaskor med kodeinmedicin, tre olika vapen och ammunition. De hittade även ett högkapacitetsmagasin. Ett sådant används oftast till maskingevär.

Juice Wrld
FBI hittade över 30 kilo marijuana ombord på planet. Bildkälla: TMZ

Juice Wrld obducerades under måndagen, men flera tester behöver genomföras innan det går att fastställa en dödsorsak. 

Han blev 21 år gammal.