Efter otroheten – Julia Markham och Niklas Åkerlund på exotisk resa

- 12/12/2019, 12:19 -

Julia Markham och Niklas Åkerlund bröt för några månader sedan upp sin relation. Men nu är de på en exotisk solsemester tillsammans vilket skapade många frågetecken hos deras följare.

Ex on the beach-profilerna Julia Markham och Niklas Åkerlund träffade varandra inne i Ex on the beach-huset 2018 där de blev två riktigt heta potatisar. Paret fattade snabbt tycke för varandra och levde ut sin passion till fullo inne i huset. 

Efter sin medverkan växte kärleken mellan paret som bestämde sig för att flytta ihop och bodde tillsammans i närmare ett års tid. Men saker och ting fick ett abrupt slut. 

Det kom nämligen fram att Niklas hade varit otrogen mot Julia – vilket han själv erkänt och pratat om i sina sociala medier. Detta gjorde att profilerna gjorde slut och flyttade isär.

Julia skrev ut ett meddelande på sin Instagram. Bildkälla: Julia Markham Instagram

Julia berättade att hon kände sig väldigt sviken och chockad – men sa samtidigt att hon bestämt sig för att försöka gå vidare och blicka framåt. 

Men det var därför det kom som en chock för deras följare när de fick syn på att Julia och Niklas nu är på en resa tillsammans.

Då det trillade in 1000 frågor till paret valde Julia att svara på allt på en Instagramstorie med Niklas. 

– Jag förstod att ni skulle se att vi var på resan tillsammans, Och ja, jag är här med Niklas. Vi är inte tillsammans men resan var redan bokad och då jag på något sätt förlåtit honom och då han valt att börja gå i terapi så kände jag att jag inte ville avboka resan. 

Men följarna gav sig inte där. De ville att Niklas skulle förklara sig om varför han valde att vara otrogen. 

– I början av vårt förhållande var jag väldigt säker i mig själv men med tiden så blev jag mer och mer osäker vilket gjorde att jag fick ett jättestort bekräftelsebehov. Jag jobbar verkligen med det här med min psykolog och vill aldrig någonsin att det händer igen, säger han i videon. 

Se videon i sin helhet på Julias Instagramstorie.