Paows lillasyster är Billie Eilish dubbelgångare

Paulina "Paow"Danielsson har varit känd i många år och kan utan tvekan krönas till en av landets mest omskrivna dokusåpadrottningar. Men det många inte vet är att Paow har en syster som är en kopia av Billie Eilish.


Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson har vi sett i många olika program. Bloggerskan klev in i Paradise Hotel 2013 tillsammans med bland andra Samir Badran och Aina Lesse. 2014 gjorde hon comeback i programmet vilket blev en av de mest hyllade säsongerna någonsin. Det hela slutade med att hon vann tillsammans med Eric Hagberg.  Ett par år senare sökte Paow in till Bonde söker fru, men där fick vi endast se hennes brev som hästbonden Pontus läste upp. 

– Jag såg honom på TV och tyckte att han var jävligt snygg, sa Paow då om sin ansökan. 

Dessvärre kunde hon inte vara med i programmet på grund av en USA-resa. 

2017 klev hon in i Temptation Island tillsammans med exet Mattias. Ett annat kändispar var Annica Englund och Marcelo Peña. Efter det så klev hon in i "Hemliga beundrare" där hon vågade sig på att bjuda ut en bekant till sig på hemlig dejt. Hon har även synts till i Lyxfällan. 

Men trots alla program, löpsedar, poddar och intervjuer Paow än gästat så är det många som har dålig koll på hennes familj.

Paow har nämligen en lillasyster som skulle kunna jobba extra som dubbelgångare för stjärnan Billie Eilish. Eilish har kommit att bli en av de mest streamade artisterna 2019 och har hittills haft en riktig kometkarriär. 

Klipp från en intervju med stjärnan Billie Eilish. Bildkälla: Youtube

På sin Instagram brukar Paow lägga upp videos och bilder på sin syster där hon skämtar om hur lik hennes syster är världsstjärnan – och vi kan inte annat än hålla med. 

Paow lillasyster Agnes och Billie Eilish är lika som bär. Bildkälla: Kattpaow Instagram/Youtube


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!