Bonde-Simons fästmö Amanda om första mötet: "Hoppade upp i famnen"

- 18/12/2019, 15:15

Simon Ohlsson fångade Sveriges hjärta när han 2018 medverkade i Bonde söker fru. Det som skulle komma att bli en sommar av kärlek slutade med ett krossat hjärta. Men nu har Simon hittat kärleken på nytt.

Det var med hopp om den stora kärleken som mjölkbonden Simon Ohlsson, 28, från Öland klev in i Bonde söker fru 2018. Drömmen om kärleken blev sann och i slutet valde han Frida Eriksson som både grät och skrattade av lycka. 

Men det hela skulle sluta i ett krossat hjärta och "numret har ingen abonnent" ekandes i telefonen. 

Några dagar efter valet så åkte Frida hem för att hämta lite kläder – och kom aldrig tillbaka. Hon slutade svara på Simons sms och samtal och han fick därför åka ensam på sin reda till Rhodos. 

– Det kändes som att få en kniv i hjärtat, berättade han i en intervju efteråt. 

Som tur var kom Simons vän Per som en räddare i nöden. 

Simons kompis Per dök upp som en räddare i nöden. Bildkälla: TV4 Play

– När produktionen ringde så åkte jag inte ens hem och hämtade kläder utan satte mig i bilen och drog direkt till flygplatsen. En sån här gång är det bara att ställa upp ända in i kaklet, sa Per då. 

Visar upp fästmön Amanda 

Men cirka ett halvår senare visade det sig att Simon träffat en ny tjej – nämligen Amanda. I onsdagen "Bonde söker fru – vad hände sedan?" får tittarna äntligen träffa henne. 

– Jag träffade henne ute. Vi fick ögonkontakt och det kändes som om hela världen stod stilla, berättar Simon. 

Sedan tog Amanda modet till sig och skrev till Simon ett par månader senare. 

– Hon ville så hemskt gärna ta en fika. Så tog vi den fikan, fortsätter han.

Nu är paret förlovade och ska gifta sig. Bildkälla: TV4 Play

Men känslorna hade verkligen blossat upp för Amanda. Hon lyckades därför att luska fram att Simon skulle befinna sig på en krog en kväll. Så hon ringde upp sin kompis och sa att de var tvungna att gå dit då hon ville förklara för Simon vad hon kände. 

– Jag fick syn på honom ute på stället, så jag sprang fram och hoppade upp i famnen på honom. Samma kväll följde jag med honom hem och sen åkte jag aldrig därifrån, berättar Amanda. 

Idag är paret förlovade och lyckligare än någonsin. 

Avsnittet sänds klockan 21.00 den 18 december på TV4, TV4 Play och C More.