Sophie Elise, 24, fick silikonbröst i rumpan: "Jag skäms"

- 18/12/2019, 15:54 -

Den norska influencerprofilen Sophie Elise berättar nu att den rumpoperation hon gjorde för fyra år sedan var livsfarlig. Hon hade nämligen fått bröstimplantat i rumpan.

För fyra år sedan åkte den norska bloggaren, artisten och influencerprofilen Sophie Elise Isachsen, 24, till Istanbul. 

I den turkiska staden stod en rumpoperation på agendan. I sin blogg har Sophie Elise tidigare berättat att hon gjorde operation för att det var "billigt".

I oktober så förklarade Sophie Elise att hon ångrade ingreppet och planerade en resa till Los Angeles. Där var planen att försöka återställa rumpan till sitt ursprungsskick. 

Sophie Elise
Sophie Elise opererade sin rumpa för fyra år sedan. Bildkälla: Instagram.com/sophieelise

Fick bröstimplantat – i rumpan

På Instagram berättar nu Sophie Elise om mardrömmen hon blev varse först efter ett möte med en kirurg i Los Angeles...

"Jag vet inte ens hur jag ska lägga fram det här men jag kommer bara säga det – det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min rumpa sedan min operation i Turkiet. Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt. Jag kan knappt föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak utan att ens veta om det. Jag skäms men mest är jag arg att det är så här dom gör affärer...för att det är billigare?", skriver hon på Instagram.

Sophie Elise
Sophie Elise fick nyligen veta att hon hade bröst i rumpan. Bildkälla: Instagram.com/sophieelise

Sophie Elise har nu opererat bort implantaten från rumpan, och trots att det har känts smärtsamt och konstigt så mår hon under omständigheterna bra. Mest är hon lättad över att inte behöva oroa sig mer.

Hon avslutar med en uppmaning till de som går och funderar på ett liknande ingrepp.

"Gör ordentliga efterforskningar och om något låter för bra och för billigt för att vara sant, så är det förmodligen det. Även om det här var pinsamt att berätta så kanske det hjälper någon", avslutar hon sitt inlägg på Instagram.