Rickard Olsson och Giselle Hyvönen
Rickard Olsson och flickvännen Giselle Hyvönen

Rickard Olsson om flickvännen Giselle Hyvönen: "Sa bara klick"

"Bingolotto"-programledaren Rickard Olsson har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Therese Broberg. Rickards nya flickvän heter Giselle Hyvönen och i en intervju med Aftonbladet berättar Rickard om de heta känslorna.


Det var i maj tidigare år som förhållandet tog slut mellan tv-profilen Rickard Olsson, 52, och Therese Broberg, 34. De hade då varit ett par i tio år. I en intervju med Aftonbladet berättade Rickard att de helt enkelt hade glidit isär.

– Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboenden hos varandra, berättade han för Aftonbladet.

I augusti berättade Rickard i en intervju med Aftonbladet att han tyckte att dejtingappen Tinder kändes läskigt.

Therese Broberg och Rickard Olsson gick skilda vägar tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Berättar om nya flickvännen Giselle 

Nu står det klart att Rickard har en ny kärlek i sitt liv. Något som han berättade om i TV4:s "Efter fem".

– Jag kan säga så här, jag är inte singel längre, sa han då.

Rickards nya flickvän heter Giselle Hyvönen och är 42 år gammal, avslöjar Aftonbladet. 

Giselle Hyvönen är frisör och entreprenör. Bildkälla: Facebook

Rickard behövde inte använda Tinder för att hitta Giselle – de träffades nämligen genom den gemensamma vännen Ann Söderlund.

– Det sa bara klick och det ena ledde till det andra. Vi har kul som tusan. Jag har träffat hennes barn och hon har träffat mina. Det går inte riktigt efter formulär 1A, men det är det som är så jävla härligt. Jag har fått en tonartshöjning i livet, säger Rickard Olsson till Aftonbladet.

För Aftonbladet berättar Rickard att det helt enkelt bara sa klick. Bildkälla: Facebook

För Aftonbladet beskriver Rickard sin nya kärlek med riktigt fina ord. 

– Hon är snygg och nyfiken, glad och har humor. Vi har gått på utställningar tillsammans och jag uppskattar verkligen att hon vill hitta på saker, hon är nyfiken och rastlös, berättar Rickard och konstaterar senare att han helt enkelt är kär, skriver Aftonbladet. 

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.