Anders Bagge och Johanna Lind Bagge om barnlösheten
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge lägger barnplanerna på is. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild

Anders och Johanna Lind Bagge om sorgen: "Det blir inga barn"

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har länge velat ha barn. Men nu lägger de planerna på is. Den ofrivilliga barnlösheten beskriver Anders Bagge som "sorgsen".


"Idol"-profilen Anders Bagge, 51, och hustrun Johanna Lind, 48, gifte sig förra sommaren. De har öppet berättat att de gärna vill ha barn, och när Anders förra vintern gästade "Tillsammans med Strömstedts" beskrev han den ofrivilliga barnlösheten som "en enorm sorg".

Parets plan var att under sommaren åka till en klinik i Danmark för insemination, skriver Aftonbladet. Men så blev det alltså inte. Paret har passerat den åldersgräns som vanligtvis brukar ligga mellan cirka 38 och 42 år.

Anders Bagge och Johanna Lind gifte sig förra året. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det blev en hund till"

– I Danmark har vi också passerat åldersgränsen, vi är för gamla. En del vänder sig till en känd klinik i Malmö som är väldigt omtalad och de är kända för fantastiska resultat, men då ska det till äggdonationer. Vi har varit i kontakt med dem och jag har varit på föreläsningar där, men nej... Det blev en hund till, säger Johanna Lind till Aftonbladet.

I intervjun berättar paret Bagge att det känns sorgset att det inte blev några barn, men istället omger de sig med många glada hundar.

– Vi har ju våra hundar och vi älskar dem! Hundarna är ju våra barn, så är det, säger de till Aftonbladet.

/
Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.