Måndag 17 Jan
Stockholm

Anders och Johanna Lind Bagge om sorgen: "Det blir inga barn"

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge om barnlösheten
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge lägger barnplanerna på is. Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har länge velat ha barn. Men nu lägger de planerna på is. Den ofrivilliga barnlösheten beskriver Anders Bagge som "sorgsen".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Idol"-profilen Anders Bagge, 51, och hustrun Johanna Lind, 48, gifte sig förra sommaren. De har öppet berättat att de gärna vill ha barn, och när Anders förra vintern gästade "Tillsammans med Strömstedts" beskrev han den ofrivilliga barnlösheten som "en enorm sorg".

Parets plan var att under sommaren åka till en klinik i Danmark för insemination, skriver Aftonbladet. Men så blev det alltså inte. Paret har passerat den åldersgräns som vanligtvis brukar ligga mellan cirka 38 och 42 år.

Anders Bagge och Johanna Lind gifte sig förra året. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det blev en hund till"

– I Danmark har vi också passerat åldersgränsen, vi är för gamla. En del vänder sig till en känd klinik i Malmö som är väldigt omtalad och de är kända för fantastiska resultat, men då ska det till äggdonationer. Vi har varit i kontakt med dem och jag har varit på föreläsningar där, men nej... Det blev en hund till, säger Johanna Lind till Aftonbladet.

I intervjun berättar paret Bagge att det känns sorgset att det inte blev några barn, men istället omger de sig med många glada hundar.

– Vi har ju våra hundar och vi älskar dem! Hundarna är ju våra barn, så är det, säger de till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela