- Foto: Stella Pictures/Junge, Heiko, TT

Bianca Ingrossos skräckupplevelse på restaurangen: ”Slampa”

Bianca Ingrosso fick sig en rejäl chock när hon hörde vad ett par män stod och pratade om inne på en känd hamburgerkedja​.


Bianca Ingrosso, 25, är minst sagt en tjej med många strängar på sin lyra men under årets julhelg och juldagar har hon setts mysa till det ordentligt med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Paret har njutit av mysiga middagar, shoppingrundor, filmkvällar, utgångar samt av någonting som fått hela Instagram att sukta – nämligen Phillipes matlagning. 

Men en kväll blev inte som tänkt för Bianca. 

"Slampa"

Hon och Phillipe begav sig för att äta på en känd hamburgerkedja. Bianca begav sig då till toaletten då hon plötsligt hörde att ett gäng unga män hade fått syn på henne. 

På sin Instagram skrev hon ut hur konversationen löd. 

”Såg du Bianca Ingrosso. Hon är en riktig slampa. Hörde att hon legat med en dörrvakt! En riktig slampa. Vad gör hon ens i Talang-juryn? Hon har ju absolut ingen talang. Men vet du hur mycket hon tjänar bror? Helt utan talang. Kom vi går och pratar med henne. Slampa”

Bianca slår tillbaka mot hatet. Bildkälla: Stella Pictures

I samma Instagramstory berättade även Bianca att hon fått en rad otrevliga kommentarer på sin senaste Youtubevideo. Men trots detta väljer hon denna gång att slå bort hatet och fokusera på de som skickar kärlek.

"Jag bryr mig verkligen inte. Det är osäkra, avundsjuka, korkade och uttråkade människor som mår dåligt och tyvärr inte har någon uppfostran. Tack till er som skickar så fina ord dagligen och ger mig massor av kärlek", avslutar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!