Paows ord efter polisens razzia: "Det var inte jag"

- 07/01/2020, 10:49 -

Det var under måndagen som en svensk dokusåpakändis greps för narkotikabrott. På forum och sociala medier har många blickar riktats mot Paulina "Paow" Danielsson". Någonting hon nu kommenterat.

För cirka en vecka sedan larmades polisen till ett hus på en adress i Stockholmsområdet. Anledningen var att flera grannar hade känt en lukt av cannabis i trapphuset. När polisen gick in i flerfamiljshuset kunde kände även de lukten – och bestämde sig för att göra en razzia mot en lägenhet.

I bostaden fanns en kvinna som är känd från flera dokusåpor, enligt uppgifter till Aftonbladet. Även en man befann sig på platsen. Både mannen och kvinnan greps misstänkta för eget bruk och överlåtelsesyfte.

 Detta då polisen hittade tillbehör som indikerar att duon planerade att sälja vidare narkotikan. Kvinnan och mannen släpptes senare under måndagen, men misstanke om narkotikabrott kvarstår.

Paow
Paulina berättar att hon var hemma och hade myskväll med en kompis. Bildkälla: Kattpaow Insta

På forum och sociala medier har det diskuterats hejvilt om vem dokusåpastjärnan kan vara – och många blickar har riktats mot Paulina "Paow" Danielsson. Detta efter att Paow öppet uttalat sig om att hon är drogliberal och att hon själv gillar att "partyknarka" ibland. 

Hon har även berättat om att hon åkte dit för narkotikabrott under Summerburst 2019. 

Men denna gång påstår hon sig vara oskyldig. Detta skrev hon ut på sin Snapchat under måndagen. 

"Haha nej det var inte jag som åkte fast. Då var jag hemma och chillade i sängen med min katt och min kompis", skrev hon ut.