Farmen-Eleonora är mamma åt en superkänd svensk

- 07/01/2020, 13:38 -

Känner du igen Eleonora Gustafsson i årets upplaga av Farmen? Det gör du antagligen inte – men hon är nämligen mamma åt en väldigt stor, svensk idrottsman.

I den trettonde säsongen av Farmen antar ett nytt gäng utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Samtidigt tävlar de mot varandra om en halv miljon kronor.

Programmet leds av Paolo Roberto som har deltagarnas mentor Wincent vid sin sida. Till denna säsong har Farmen rustats upp och deltagarna har bland annat fått en liten badstuga, punchveranda och riktiga sängar. Men det innebär inte att allt blir frid och fröjd på Farmen när hunger, maktspel och hårt arbete sätter spår i deltagarnas humör.

–  Jag måste säga att det blir den roligaste säsongen någonsin! Jag har garvat så mycket att jag gråter flera gånger denna sommar. Väldigt sköna deltagare som verkligen har bjudit på sig själva. Det blir också ett lite snällare Farmen i år, säger Roberto till TV4.

Men någonting som också är nytt för i år är att det är ett par av deltagarna som vi minsann känner igen. En av dem är Eleonora Gustafsson, 57 år från Arboga. Detta då hon är mamma till en väldigt stor, svensk idrottsman. 

Kan du gissa vem vi pratar om? Jo, nämligen MMA-fightern Alexander Gustafsson. Alexander är stor både i Sverige och internationellt inom sin sport. 

Alexander Gustafsson
Alexander "The Mauler" Gustafsson är en världskänd MMA-fighter. Bildkälla: TT

Mamma Eleonora är minst sagt stolt över sin son och använder både tröjor med hans namn och team på. 

Mamma Mauler. Bildkälla: TV4

Farmen 2020 har säsongsstart söndag den 5 januari klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Efter säsongsstart sänds Farmen måndag till torsdag klockan 19.30 med veckofinaler på söndagar klockan 20.00.