Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ilskan i Farmen efter avgörande beslutet: "Så jävla fegt"

- 13/01/2020, 20:13

I kvällens Farmen ställdes en av deltagarna inför ett svårt val. Valet var vilka två deltagare som skulle tvingas åka till det så kallade Torpet. Och det blev inte direkt glada miner,

Farmen Sverige 2020 är i full gång och redan har det börjat blossa upp intriger och drama mellan deltagarna. 

Utöver snarkningar, olikheter, tjafs och vanlig osämja under arbetsuppgifter har deltagarna även väldigt dåligt med mat på gården vilket också blir ett test av temperamentet. Men trots detta är alla väldigt måna om att få stanna i jakten på att vinna tävlingen.

Förra veckan möttes Mergim Qoqaj och Fredrik Andersson i en duell som Mergim förlorade. För tjejerna stod det mellan Sofie Hodén och Sussi Olssen. Och där vann Sofie. 

Men det som skedde då var inte att någon åkte ut. Utan denna gång skickades deltagarna till det så kallade "Torpet" som, precis som det låter, är ett torp en bit från Farmen-huset. Torpet är i stort behov av renovering och inte direkt ett drömställe att befinna sig på. 

Hamnar man på torpet har man en chans att kämpa sig tillbaka in till Farmen igen. 

Momma Merzi valde under kvällens avsnitt ut två personer som skulle tvingas åka till torpet – och nyheten togs inte emot bra.

Simon Axelsson var den första som blev vald – och där var det minst sagt sura miner. 

Farmen
Simon blev mycket upprörd. Bildkälla: TV4

– Simon, hur känns det?, frågar programledare Paolo Roberto.

– Fittigt... det känns jävligt fegt om jag ska vara ärlig. Han säger att jag är ett stort hot men det är jag inte, för de största hoten vågar han inte ta. 

Den andre torparen blev ingen mindre än Madeleine Svedelius, men av en helt annan anledning. Nämligen att hon valt det själv. 

Madeleine Svedelius
"Jag har inte hittat min plats här", säger Madeleine Svedelius

– Jag känner att det här blir en utmaning för mig. Jag har inte hittat min plats här ännu. Men det tror jag att jag kommer att göra på torpet, sa hon. 

Se klippet i spelaren ovan.