Bianca Ingrosso berättar om intima problemet: "Spyr hellre"

- 14/01/2020, 10:39 -

Det är i sin nya Youtubevideo som Bianca Ingrosso berättar att hon råkat ut för ett väldigt intimt problem. "Jag har hellre feber eller kräks", säger hon.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen är back in business och ser minst sagt ut att vara kärare än någonsin.För de som hängt med så har det varit lite upp och ned i relationen tidigare vilket resulterat i en rad uppbrott – men skam den som ger sig. 

Nu är paret tillsammans igen och ser ut att stormtrivas. De spenderade julen tillsammans och passade på att njuta till max av sin ledighet. Och myset fortsätter. 

Bianca och Phillipe myser kring. Bildkälla: Youtube

I Biancas senaste Youtubevideos visar hon upp en liten skymt av vad livet för tillfället innehåller utanför allt jobb – vilket är goda middagar, bak, promenader, film och stök hemma i lägenheten. 

Phillipe har även bestämt sig för att skaffa sig en Youtubekanal där han ska ge enkla tips på hur man lagar god mat. 

"Spyr hellre"

Men mys och gos kan komma med en bieffekt som många av oss åkt på – nämligen urinvägsinfektion. I sin senaste video berättar Bianca om att hon vaknat upp och haft väldigt ont vilket gjorde att hon döpte sin video till "min fiffi mår inte så bra". 

Bianca Ingrosso
Biancas fans skickade massor av tips till henne i kommentarsfältet på Youtube. Bildkälla: Youtube

– Denna dag började inte direkt som den skulle då jag vaknade upp med urinvägsinfektion vilket är det värsta jag vet. Jag har hellre feber eller kräksjuka men det här är hemskt. Så nu dricker jag massa vatten och har en värmekudde mellan benen, berättar hon i videon. 

Nu stöttas hon av fansen som skickar massvis med tips i kommentarsfältet. 

Krya på dig Bianca!