Främling försökte ta sig in hos Carola: "Låste alla lås jag har"

- 15/01/2020, 09:59 -

Det var under tisdagskvällen som en okänd man dök upp hemma hos Carola. Det hela slutade med att hon låste alla lås och polisen dök upp på plats.

Det var under tisdagskvällen som det plötsligt plingade på dörren hemma hos Carola Häggqvist, 53. När hennes au pair Gretta öppnade dörren stod det en främmande man där med blommor i sina händer. 

På Instagram berättar Carola om händelsen och skriver då att hon tydligt sa till Gretta att hon inte väntade något besök. Mannen sa då att han åkt hela vägen från västkusten för att träffa Carola och insisterade på att få komma in. 

"Det hela mynnade ut i ett mkt otrevligt samtal när jag förklarade att jag inte kunde släppa in honom oavsett varifrån han kom. Även om det var från månen sa jag. Försiktigt ställde jag tillbaka blomman ute på trappen som han hade räckt mig tidigare och sa till honom att han var tvungen att lämna parken nu", skriver hon och fortsätter: 

Carola
Carola är en av Sveriges största artister. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag hade tidigare erbjudit honom skjuts med Gretta till stationen då hon ändå skulle iväg på fotbolls träningen. Jag såg på hans händer att han måste ha varit ute en lång stund. Men han ville inte ha skjuts och ifrågasatte varför han skulle behöva gå. Han blev oförskämd mot mig och tonen förändrades drastiskt. Jag ville inte att Gretta skulle skjutsa honom nu.. Han var alltför labil. Jag stängde dörren och låste alla mina lås jag har".

Efter många om och men gav sig mannen iväg och då en granne uppmärksammat mannen hade denne ring polisen som dök upp på plats.

"Tack till dig som ringde polisen i säkerhetsskull när du mötte mannen uppe vid järngrinden. Då du märkte att han tog sig in olagligt på kvällen med bestämda steg mot mitt hus. Tack. Vi behövde det! Tack till polisen Kristian & kollega", skrev Carola.