Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge söker en ny assistent - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso söker ny assistent – har du vad som krävs?

Sedan mitten av december har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge letat med ljus och lykta efter en ny assistent. Trots att de fått in 3 000 ansökningar så är det ingen som verkar räcka hela vägen.


Bianca Ingrosso, 25, har på bara några få år blivit en av Sveriges mest framstående influencerprofiler. 

Hon syns i "Wahlgrens värld" och "Talang", driver det egna sminkmärket CAIA som har gjort henne till mångmiljonär och dessutom är Bianca en flitig Youtuber med en kanal som ständigt växer sig större. På Instagram har hon över en miljon följare och även där uppdaterar hon flitigt från sitt liv.

Så vi har full förståelse att Bianca behöver avlastning då och då. Till sin hjälp har hon assistenten Lovisa Worge, 22, som hjälper Bianca med stort och smått i vardagen.

Men det är så mycket att stå i att Bianca nu behöver ännu mer hjälp. I mitten av december efterlyste Bianca ännu en assistent – och över 3 000 har sökt in.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge med vännen Lucas. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Letar fortfarande

Men det verkar inte som att Bianca har hittat rätt ännu. På Instagram Story berättar nämligen Bianca nu att hon fortfarande söker en assistent, och dessutom beskriver hon arbetsuppgifterna. 

Den nya assistenten ska bland annat hämta och lämna paket, passa Biancas hundar, avlasta Lovisa och Bianca samt pyssla med en del administrativt arbete. Tjänsten är givetvis betald och kraven är att personen som söker ska ha vara över 18 år och ha körkort.

Bianca Ingrosso söker fortfarande en assistent. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca och hennes team tar endast emot ansökningar via mejl. Är du sugen på att söka? Mejla då bianca.ansokan@gmail.com

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.