Bianca Ingrosso berättar vad som hänt mellan henne och Alice Stenlöf

- 20/01/2020, 10:39 -

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf umgicks nästan dagligen förut. Detta då de drev podd tillsammans, reste tillsammans samt även syntes till på samma events. Men under senaste tiden har inte Bianca och Alice umgåtts nästan alls.

Det var vintern 2017 som Bianca Ingrosso, 25, och Alice Stenlöf, 23, startade podcasten "Har du sagt A får du säga B". Podden blev en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och förra året höll de dessutom en mer än lyckad showcast i Globen.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har drivit den hyllade podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

– Det var det sjukaste jag gjort, sa Bianca efteråt. 

Men i slutet av 2019 bestämde sig tjejerna för att lägga ned succépodden. 

Bianca Ingrosso
Bianca berättar att hon och Alice fortfarande är vänner. Bildkälla: Youtube

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell framöver sa Bianca då.

Någonting som också kan ha haft inverkan på det hela var att Bianca och Phillipe gjorde slut strax innan podden lades ned. 

"Är du och Alice fortfarande vänner?"

I och med att podden lades ned så började Alice och Bianca att umgås mindre och mindre. Men enligt Bianca så är de absolut inte ovänner – vilket hon berättar i en video på Youtube.

– Jag får den här frågan dagligen. Jag och Alice är absolut inte ovänner. Vi båda jobbar extremt mycket vilket då gör att vi inte hänger lika mycket. Anledningen till varför vi slutade podda var absolut inte för att vi blev ovänner. Sen är jag extremt dålig på att höra av mig. Man kan nog bli ganska besviken på mig som vän då jag väldigt sällan hör av mig och frågar om man ska ses, vilket jag måste bli bättre på, säger Bianca. 

– Jag saknar Alice och önskar att vi umgicks mer, avslutar hon. 

Alice arbetar fortfarande med sina sociala medier och är tillsammans med pojkvännen Philip Wong.