Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma Krokdals kärleksbild efter avslöjandet med Dolph Lundgren

- 21/01/2020, 11:21 -

Dolph Lundgren, 62, har hittat kärleken i den norska skönheten Emma Krokdal, 24. Efter avslöjandet valde Emma att dela en kärleksfull bild på Instagram.

Den svenska skådespelaren Dolph Lundgren, 62, har hittat kärleken i den norska, personliga tränaren Emma Krokdal, 24. Detta avslöjar Nöjesbladet.

Dolph Lundgren
Dolph Lundgren har hittat kärleken. Bildkälla: Stella Pictures

Paret har synts ute i svängen flera gånger och senast var de på Cana Dorada Film & Music Festival i Dominikanska Republiken där de poserade med varandra på röda mattan både under fredagen och lördagen.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, säger Dolph Lundgren till Nöjesbladet via sin agent Johan Pråmell.. 

Dolph Lundgren
Paret har synts ute i svängen flera gånger. Bildkälla: Stella Pictures/Emma Krokdahl Instagram

Efter avslöjandet så valde Emma att dela en mysig bild på henne och Dolph från helgens röda mattan.  Till bilden skrev hon ett välplacerat hjärta. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on