Bert Karlssons erbjudande till Isabella Löwengrip: "Ring mig"

- 31/01/2020, 11:17 -

Ljuset i slutet av tunneln är kanske Bert Karlsson. Nu sträcker han ut en hand till bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip. – Ring mig så är du snäll eller hör av dig till mig, säger han i en ny video.

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, har inte direkt haft flyt den senaste tiden. Få kan ha missat hur skandalerna kring Löwengrip har avlöst varandra sedan i höstas. 

Efter att det avslöjades att Isabella under flera års tid har ljugit om sin statistik och fejkat siffror så flydde flera annonsörer och hon förlorade även flera samarbeten.

Ett av de företag som stoppade sitt samarbete med Löwengrip var solglasögonmärket Chimi. Detta då det framkommit att det köpts kommenterar till Isabellas Instagram.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

"Chockad"

En person taggade Chimi och företagets grundare Charlie Lindström i sin kommentar och undrade om de ansåg att reklamen "verkligen är så fräsch".

"Hundratals köpta likes från Indien som ska verka imponerade på era fina produkter! Detta samarbete stinker och det sista jag vill är att äga glasögon förknippat med båg!", skrev en person.

I kommentarsfältet svarade Charlie Lindström att även han blev chockad och att de avslutat samarbetet.

"Jag var lika chockad som dig när detta uppdagades och vi har valt att avsluta samarbetet och har inte för avsikt att göra något liknande igen. Jag befinner mig i en annan tidzon och har missat detta helt, något jag om någon såklart är väldigt ledsen för", skrev Lindström i Isabella Löwengrips kommentarsfält.

Isabella raderade samarbetet och sa senare att det handlade om någon som försökte sabotera för henne.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip får stöd från oväntat håll – nämligen från Bert Karlsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Bert sträcker ut en hand 

Men alla dörrar är inte stängda för Löwengrip. En som sträcker ut sin hand nu är oväntat nog Bert Karlsson, 74. I ett videoklipp på Youtube så hyllas hon av Bert.

Bert Karlsson
Bert Karlsson vill träffa Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

– En person som jag skulle vilja träffa är Isabella Löwengrip, Blondinbella även kallad. Ring mig så är du snäll eller hör av dig till mig. Jag vill gärna prata med dig för jag tror att du är en fantastisk tjej, säger Bert i klippet.

Huruvida Isabella kommer att slå Bert en pling återstår att se.