- Foto: Stella Pictures

Annica Englund slutar att blogga: "Vad fasen har jag gjort?"

Det är i ett nytt blogginlägg som Annica Englund berättar för sina följare att hon nu slutar att blogga – detta efter att ha haft sin blogg i hela sju år och åtta månader.


Influencerprofilen och den tidigare "Big brother"-deltagaren Annica Englund, 29, flyttade nyligen till staden Calgary i Kanada. Anledningen till att hon lämnade Sverige är nämligen att Annica har träffat sitt livs stora kärlek – hockeyspelaren Elias Lindholm som spelar i NHL-laget Calgary Flames. Och man kan gott säga att det går bra för hockeytalangen. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hans rejäla miljonlön – han drar in cirka 43 miljoner kronor per år...

Men innan hockeyhunken fångande Annicas hjärta så hade hon själv en blomstrande karriär hemma i Sverige. Annica arbetar som DJ och influenser och under sommaren spelade hon på platser överallt i landet – bland annat Summerburst. Efter sitt genomslag i Big Brother 2012 har hon även drivit en av landets största bloggar där hon delat med sig av både skönhetstips, träningsmotivation samt andra livsråd och diskussioner. 

Men nu har den sagan kommit till ett slut. 

På sin blogg skriver nu Annica att hon lägger ned bloggen – trots att hon dragit in mycket pengar på den. Dock så kommer alla hennes gamla inlägg att ligga kvar. 

"Det senaste året har jag ofta tänkt på hur viktigt det är för mig att göra saker samt omge mig med sådant som får mig att må bra. Och sedan jag träffade min sambo så har jag börjat värdera saker annorlunda och jag har även insett vad som betyder något i livet. Jag har reflekterat en hel del och nu kommit fram till att det är dags att runda av det här kapitlet “Blogg”, skriver hon och fortsätter. 

Annica Englund väljer nu att lägga ned bloggen. Bildkälla: Stella Pictures

"Den kommer alltid att ligga kvar och vem vet, jag kanske helt plötsligt känner “vad fasen har jag gjort?” och börjar ta upp den igen, men! Nu kommer det finnas mer tid för mig att satsa på sådant jag verkligen älskar- musiken. Och vet ni vad? Nu när detta kapitel rundas av så betyder ju inte det att boken är slut. Alla timmar som jag lagt på att skriva texter, ta bilder och redigering kommer jag inte att sitta och slappa. Det här innebär att nu kommer jag kunna lägga mer tid på… YOUTUBE!".

Med andra ord är det inte så att hon låst dörren och kastat iväg nyckeln till bloggen – utan eventuellt finns det en chans att hon tar upp bloggandet i framtiden. 

Läs inlägget i sin helhet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Läser du bloggar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.