Farmen 2024
Hur ser reglerna ut kring sex i Farmen? - Foto: TV4

Så är reglerna kring sex i Farmen: "Fyller på kondomerna"

Att det har blivit en del guppande täcken i Farmen är ingenting nytt. Men vad är det egentligen som gäller om deltagarna får för sig att ha sex?


Att ställa upp i ett program som Farmen Sverige är minst sagt någonting utav en utmaning. 

I flera veckors tid ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 200 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat som till största del består av rotsaker, ägg och gröt. 

Utöver det magra utbudet av mat, mulltoa och obefintlig elektricitet så har det kommit fram att deltagarna även sover väldigt dåligt. Detta på grund av snarkningar, baggar i sängen, tunna madrasser och råttor i väggarna. 

Farmen-deltagarna tvingas jobba hårt på dagarna. Bildkälla: TV4 Play

Men trots de omständigheterna som råder på gården så händer det vissa år att deltagarna hittar en kemi hos varandra – och lusten kommer framkrypandes. 

Och då kan man säga att det ena lätt kan leda till det andra...

År 2017 blev den färgstarka deltagaren Linnea Landström rejält omskriven efter att hon och deltagaren Alexander Vörös hade sex med varandra i "Farmen" redan första natten.

Linnea hade sex i Farmen. Bildkälla:Instagram

Men vad gäller då om man har sex på Farmen? Finns det några specifika regler som deltagarna måste följa om det kommer sig att byxorna flyger av?

Svaret är: egentligen inte. 

Nyheter24 pratade med Anders Edholm som då var pressansvarig för Farmen. Han säger nämligen att det är upp till Farmarna hur de väljer att spendera sin lediga tid. 

– Om det nu är så att tycke uppstår och lusten faller in så är det helt upp till Farmarna att spendera en natt tillsammans i sänghalmen om de så vill. Det är inget som vi lägger oss i. Det finns kondomer och det fylls på kontinuerligt om det skulle behövas, liksom andra läkemedel, förband med mera. 

Han berättar att risken finns att vissa tittare inte tycker att utbudet borde finnas då Farmarna ska leva som på 1800-talet. Men att det är smällar man får ta. 

This is were the magic happens. Bildkälla: TT NYHETSBYRÅN

– Preventivmedel får dem som använder ha med sig in på Farmen. Kanske att den strikta farmentittaren skulle kunna ha synpunkter på att mycket av detta inte fanns för hundra år sedan. Men alternativet att inte erbjuda detta till deltagarna för att följa programidén tycker vi hade varit oansvarigt. Allt var inte bättre förr, tillägger han. 

Har det blivit något sex i Farmen 2024?

I en intervju med HÄNT fick Tim Mäklin frågan om han och Dessie Nilsson hade en flirt i Farmen då många av de andra deltagarna tyckte att de såg närgångna ut.

Men svarat på den frågan var nej. 

– Nej det blev ingenting sånt. Jag såg Dessie som en lillasyster och nära vän som var lite utav en trygghet där inne. Men vi gjorde absolut ingenting. 

På frågan om det finns kondomer inne på Farmen så svarade Tim så här: 

– Ja. Men att lilla med kondom är som att äta dumle med papper på. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat se mer bom chicka wa-wa i Farmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...